LOCALIZARE

Bun venit acasă, în natură! Bucură-te de liniștea și frumusețea unui spațiu verde extins chiar în oraș, chiar lângă casa ta. Ansamblul rezidențial Quadra Trees, cel de-al treilea proiect marca Quadra, te așteaptă în Drumul Taberei – Ghencea, într-o zonă în continuă dezvoltare și ușor accesibilă, fiind ansamblul rezidențial care oferă cel mai bun raport între suprafața construită și zona verde peisagistică din întreg Bucureștiul. Noua ta adresă? Drumul Cooperativei nr 20A, sector 5. Alege-ți unul dintre cele 281 de apartamente noi și simte-te ca acasă.

TRANSPORT

De la Quadra Trees poți ajunge ușor în majoritatea locurilor din București. O mulțime de mijloace de transport în comun leagă ansamblul rezidențial de punctele-cheie ale orașului, iar la doar 10 minute se află stația de metrou Râul Doamnei, programată pentru deschidere până la finalizarea construcțiilor.

Mijloace de transport in comun din apropiere:
Tramvaiul 41
Autobuzele 185, 105, 122, 222, 385, 408, 428
Metrou: stația Râul Doamnei

 

PUNCTE DE INTERES

Ansamblul Quadra Trees are în apropierea sa toate facilitățile de care ai nevoie. Pentru sesiuni de shopping și divertisment, Plaza România și AFI Cotroceni se află la 17 minute distanță fiecare. Pe lângă spațiul verde extins din perimetrul ansamblului, Quadra Trees are în apropiere și Parcul Drumul Taberei, la 7 minute distanță. Iar copilul tău poate ajunge repede și în siguranță la una dintre grădinițele și școlile din zonă, cum ar fi grădinița numărul 218 la 5 minute, Școala Generală numărul 169 la 8 minute sau Liceul Teoretic Eugen Lovinescu la doar 4 minute distanță.

Explorează pe harta de mai sus și restul punctelor de interes de lângă Quadra Trees.