CONCEPT

Întreaga idee de a construi Quadra Trees a pornit de la dorința de a crea un colț de natură în interiorul orașului. “Trees” (copaci) se regăsește și în numele complexului, deloc întâmplător. Pentru noi nu este doar un cuvânt. Este parte din ADN-ul acestui proiect și un simbol pentru angajamentul pe care ni-l luăm: acela de a crea un ansamblu rezidențial care oferă unul din cele mai bune raporturi între suprafața construită și zona verde peisagistică din întreg Bucureștiul. Bun venit acasă, în natură!

LOCALIZARE ȘI PROXIMITATE

Quadra Trees este amplasat într-o zonă urbană care e în continuă creștere, accesibilă și cu mare potențial de dezvoltare, dar din care lipsesc ansamblurile rezidențiale moderne. Quadra Trees vine să completeze această nevoie, aducând ceva unic pentru zona Drumul Taberei – Ghencea: spații locative de cea mai bună calitate, dar și elemente deosebite de peisagistică (copaci, arbuști, grădini, locuri de joacă și relaxare).

LOCALIZARE

FILTRE

FINISAJE

La fel ca și în cazul celorlalte proiecte finalizate sub brandul Quadra, apartamentele din Quadra Trees vor fi predate gata finisate. Îți poți alege singur finisajele din variantele oferite de dezvoltator, iar prețurile apartamentelor pornesc de la 36.000 euro. Poți opta și pentru unul dintre cele 300 de locuri de parcare ale complexului.

DESPRE DEZVOLTATOR

Quadra Trees este un proiect dezvoltat de Conarg, unul dintre liderii actuali din domeniul construcțiilor. Experiența în domeniu și investiția constantă în ultimele tehnologii și echipamente diferențiază proiectele Conarg de celelalte de pe această piață foarte competitivă. Profesionalismul și calitatea sunt marca a tot ce este semnat Conarg. Mai multe despre dezvoltator: www.conarg.co/ro/.

ALTE PROIECTE DEZVOLTATE

Quadra 1

Unul dintre cele două proiecte rezidențiale finalizate de Conarg sub marca Quadra. Quadra 1 este situat în sectorul 6 al Bucureștiului, în Parcul Politehncii, și a fost finalizat în 2007.

Quadra 2

Quadra 2 se află în apropierea Quadra 1, în zona Parcului Politehnicii, și a fost finalizat în anul 2010

Complexul Rasarit de Soare

Amplasat in zona Titan, sectorul 3, a fost proiectat și construit de către Conarg, fiind finalizat în august 2009. Ansamblul oferă 988 de apartamente cu una, două, trei și patru camera.

ICON Residence

Ansamblul rezidențial ICON Residence este unul dintre proiectele în derulare ale Conarg, demarat în anul 2016. Proiectul în valoare de peste 9 milioane de euro este amplasat în zona Gara de Nord - Piața Victoriei, având ca perioadă de execuție 16 luni.

Arcadia Apartments

Ansamblul Arcadia Apartments se construiește într-una dintre cele mai dinamice zone ale Bucureștiului - Domenii, la cele mai înalte standarde calitative. Acest proiect Conarg își propune să aducă pe piața imobiliară din București o serie de apartamente care vin la pachet cu numeroase facilități pentru locatari, precum o zonă verde extinsă, un sistem modern de colectare selectivă a deșeurilor sau o parcare exclusiv subterană.